• 2021 ápr 27

    Fa-alu ablakok modern elvárásokhoz tervezve

    A fa-alu ablakok olyan nyílászárók, amikkel hosszú távon is elégedett lehet a tulajdonosuk. A nyílászárók és azon belül az ablakok kérdése is kiemelt jelentőséggel rendelkezik, mert anyagi és kényelmi szempontokra is hatással vannak ezek az elemek. Ön milyen ablakokat szeretne használni az ingatlanában? A fa-alu ablakok tulajdonságai képesek minden fogyasztói elvárásnak eleget tenni, ami a nyílászárókkal szemben aktuális.

    A fa-alu ablakok egyik erőssége természetesen az alapanyagukban keresendő. Ezek az ablakok a hagyományos nyílászárókkal ellentétben nem egyetlen alapanyagból készülnek, hanem többféle, fa és alumínium elemekből épülnek fel. A fa nagyon esztétikus, természetes anyag, míg az alumínium az erős és időtálló anyagok táborát erősíti. Az ebből a kombinált alapanyagból készült termékcsaládunkat ajánljuk minden olyan ingatlanba, ahol hosszú távon is minőséget várnak el.

    A nyílászáró teste fából készül, de a felületet alumínium borítja, megóvva a jóval sérülékenyebb fát az elhasználódástól és a sérülésektől. Az alumíniumot nem kell úgy elképzelni, mint egy fém színű anyagot, ugyanis több színben is készülhet, a vásárló pedig az ízléséhez igazíthatja az ablakkeretet. A fa és alumínium ablakok szerkezete, kialakítása, elemei mind egy sokoldalú és minden ízében modern nyílászárót formálnak meg.

    A fa-alu ablakok minőségi, sokoldalú és a legtöbb esetben jól alkalmazható ablakok. A körültekintő és tudatosan megtervezett fejlesztések eredménye egy ilyen nyílászáró, amik hosszú távon kifizetődnek. Amennyiben nincs megelégedve az ingatlana ablakaival, ajánljuk a figyelmébe a mi fa-alu ablakainkat. A fa-alu ablakok könnyedén felveszik s versenyt a kategória legjobbjaival és energiatakarékos, megbízható, komfortos működést tudnak biztosítani váratlan meghibásodás nélkül.

    Ha új, de nem akármilyen nyílászárókat szeretne rendelni megbízható helyről, akkor lépjen kapcsolatba velünk és kérjen árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! Rövidesen válaszolunk Önnek!

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu