• 2021 júl 12

    Fa ablak gyártás nem másból, mint keményfából!

    A fa ablak gyártáshoz szakértelem és elhivatottság is szükséges, azért, hogy a kész termékek ne csak ablakok legyenek, hanem igazán kiváló minőségű nyílászárók is. A fa egy ősi alapanyag, amit a bútorgyártáshoz, építkezéshez használnak, amellett, hogy nyílászárókat is készítenek belőle régóta. A fa természetessége egyben az előnye és hátránya is. Amellett, hogy gyönyörű és egyedi is, nem tud dacolni az idő múlásával a végtelenségig. A fa ablak gyártás az évek során egyre csak tökéletesedett, ez azt jelenti, hogy ma már fából készült ablakot választani nem jelent rossz döntést. Mi kell ahhoz, hogy a megfelelő fa ablak gyártó cégtől tudjon vásárolni? 

    Ismerni kell a terméket, amit megvásárol és olyan cégtől rendelni, ami a fa ablak gyártást professzionális szinten műveli. A fa ablak gyártáshoz az alapvető elvárás a minőségi alapanyag. A minőségi fa anyag elég kemény ahhoz,hogy a használattal járó kihívásoknak ellenálljon és az időjárással szemben is bírja a gyűrődést. A megbízható fa anyag nem vetemedik, kopik, törik vagy veszti el a formáját olyan könnyen, de jól meg lehet munkálni és a felületkezeléssel szemben is alkalmazkodó.

    A mi cégünk a fa ablak gyártáshoz színvonalas eukaliptusz keményfát használ, de különböző fenyő fajták és trópusi fa is szerepel a felhasznált fa alapanyagok között. A fa csak a kezdet, mert egy ablak minőségét még további tényezők is meghatározzák a gyártás folyamatában. A gyártási technológia, amivel a nyílászáró készül, jelenti az ablak alapanyagának megformálását, a szerkezet kialakítását, a kiegészítők és alkatrészek, az üveg helyére illesztését. Az elkészült ablak használat közben, beépítés után fog tudni majd bizonyítani. Az évek múlásával bebizonyosodik, hogy a fa ablak mire képes.

    Ha nem szeretne csalódni az új ablakaiban, keressen minket bizalommal és vegye igénybe a fa ablak gyártással kapcsolatos szolgáltatásainkat! A legújabb generációs, modern ablakrendszereket kínáljuk megfizethető árakon. A nyílászáró rendelésről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu