• 2021 már 11

    Az alumínium zsalugáterekre hosszú távon számíthat!

    Alumínium zsalugáterek, minőségi kivitelben, rövid gyártási határidővel, megbízható szolgáltatás, válasszon időtálló opciót!

    A zsalugáterek manapság ismét előtérbe kerültek. Sokan mindenképp esztétikai okokból választják az árnyékolókat, azonban nem szabad arról megfeledkezni, hogy a kiegészítők fontos szerepet töltenek be a nyílászárók védelmében is. Óvják az erős napsugárzástól, fagytól, egyéb káros külső tényezőktől. A fából készült zsalugáterek igencsak elterjedtek, azonban ezek a kiegészítők igénylik az utógondozást. Enélkül igen hamar tönkremennek, az új kiegészítő beszerzése pedig plusz kiadással jár. Amennyiben Ön elkerülné ezt, és olyan megoldást keres, aminél nem kell karbantartással foglalkozni és valóban időtálló, ajánljuk figyelmébe az alumínium zsalugátereket!

    Az alumínium zsalugáterek nem okozhatnak idő előtt csalódást. Az alumínium strapabíró, tartós, az anyagnál nem okozhat gondot az erős napsugárzás, fagy, esőzés sem. Az évek során az anyag nem deformálódik, időtálló megoldást kínál az ingatlantulajdonosok számára. Az alumínium zsalugáterek nem igazán igénylik a karbantartást, rengeteg időt, energiát megspórolhat azzal, hogy nem kell rendszeresen a gondozásával foglalkozni. Ezzel az alternatívával az ápolószerek, festékek beszerzésére sem lesz gondja. Az alumínium zsalugáterek ugyanolyan esztétikus megoldást kínálnak, mint a fából készült típusok, a különbség köztük annyi, hogy ezért cserébe nem igénylik a folyamatos karbantartást.

    Válasszon tartós, igényes megoldást, tapasztalja meg az alumínium zsalugáterek előnyeit! Cégünk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik az árnyékolástechnikai kiegészítők gyártása terén. Ügyfeleinknek színvonalas, rugalmas szolgáltatást biztosítunk, kedvező áron. A rendeléseket rövid határidővel teljesítjük, nálunk nem kell hosszú heteket várnia az átvételre. Weboldalunkon meg is tekintheti referenciáinkat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu